Pedalfactory benoemt Dick van de Steeg tot Sales & Marketing Manager

 In Businessnieuws

Pedalfactory B.V., eigenaar van de fietsmerken Brikbikes en Sandwichbikes, heeft Dick van de Steeg aangesteld als de nieuwe Sales & Marketing Manager. Van de Steeg is per 8 oktober jl. gestart.

Van de Steeg heeft ruim 25 jaar ervaring in de Rijwielbranche en is werkzaam geweest bij merken als Sparta, Lepper en EQ-Bikes. “Dick kent het dealernetwerk als geen ander en weet wat er nodig is om de consument en het dealerkanaal aan zich te binden,” laat het bedrijf weten. Van de Steeg zal zich bezighouden met de Verkoop- en Marketingactiviteiten van het merk Brikbikes en het zoeken van de juiste verkoop- en presentatiekanalen voor het ‘Dutch Design’ fietsmerk Sandwichbikes. Hij zal tevens voor beide merken invulling gaan geven aan de zakelijke markt.

“Ik vind het fantastisch om bij Pedalfactory in de functie van Sales & Marketing Manager aan de slag te kunnen,” vertelt Van de Steeg. “Ik ben al een aantal weken werkzaam en heb gezien dat de samenwerking met alle partners van Pedalfactory uitstekend is. De mensen gaan op een informele, persoonlijke wijze met elkaar om en alles is vooral gericht op het leveren van kwaliteit. Bovendien staat service erg hoog aangeschreven en is het eigenzinnige karakter van dit bedrijf en haar medewerkers een geweldige motivatie om te helpen Brikbikes en Sandwichbikes een lift te geven.”

Yno Papen, Founder van Pedalfactory, reageert enthousiast: “Met de ervaring die Dick meeneemt, ben Ik ervan overtuigd dat Dick met zijn enorme dosis enthousiasme en kennis een echte aanwinst is voor Pedalfactory. Vooral met het merk Brikbikes willen wij meer Business Partners toevoegen die meer willen dan alleen een fiets verkopen. Persoonlijke benadering, Samenwerking, Kwaliteit en een tikje eigenzinnigheid is waar wij voor staan.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.