Cyclon en Cyklab gaan samenwerking aan

 In Businessnieuws

Cyklab voert vanaf 1 oktober 2018 het complete assortiment Cyclon-producten voor de Belgische rijwielmarkt. Stefan Wijnands is het gezicht van deze in 2016 opgerichte onderneming die ook distributeur is van onder andere Rotor Bike Components, WCup, HideMyBell, Esi Grips en Suplest.

Cyklab wil samen met Cyclon haar positie op de Belgische markt versterken. “De jarenlange ervaring van Wijnands in de markt en zijn achtergrond als renner biedt Cyclon de mogelijkheid haar netwerk bij de Belgische dealers uit te breiden,” laat het bedrijf weten.

“We zijn blij dat we met Cyklab en de ambitieuze en gedreven ondernemer Stefan Wijnands een extra mogelijkheid krijgen om Cyclon nog beter op de kaart te zetten,” vertelt Paul Boers van Cyclon b.v. “We onderstrepen de noodzaak van het inzetten van een expert ter ondersteuning van de huidige en hopelijk ook vele nieuwe dealers.” Stefan Wijnands: “We zijn vereerd om samen te werken met een gevestigde waarde als Cyclon. Het is heel leuk om te zien dat Cyclon dezelfde visie en ambitie heeft als de onze.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.