Cyclon vindt distributeur in Verenigd Koninkrijk

 In Businessnieuws

Cyclon is voor de distributie van haar producten in Engeland, Wales en Schotland een samenwerking aangegaan met The Cycle Division (TCD). De samenwerking zorgt volgens het bedrijf voor een verdere invulling aan haar doelstelling om in alle landen van de EU een lokale grossier in te zetten voor de distributie van haar Bikecare producten en het ondersteunen van lokale dealers.

Probikewash ondersteunt Cyclon tijdens de introductie op de Britse markt en zal tijdens evenementen een wasstraat organiseren, waarmee de fietsen van de deelnemers na afloop van een tocht gereinigd kunnen worden. De twee partijen zullen ook het ServicePoint concept introduceren; bij middelgrote en grote fietsevenementen verzorgen de mecaniciens van Cyclon de fietsen van de deelnemers zowel bij start-finish als ook onderweg.

“Met de samenwerking met The Cycle Division zijn we weer een stap verder op de weg die we in 2016 zijn ingeslagen” zegt Paul Boers, managing director van Cyclon. “Wij willen niet alleen kwalitatief hoogwaardige onderhouds producten ontwikkelen en verkopen maar ook de fietser ondersteunen bij het beleven van zijn passie: de wielersport. Het verlenen van de mechanische ondersteuning bij de fietsevenementen is hierbij een zeer gewaardeerde aanvulling zeker ook ter vergroting van de merkbeveling van Cyclon”.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.