Eurobike: “Sportief, opwindend en innovatief”

 In Businessnieuws

Met een totaal van 1,400 exposanten en 37,379 bezoekers uit 96 landen, is het bezoekersaantal van Eurobike dit jaar gezakt in vergelijking met de 42,590 bezoekers van vorig jaar. Dit mocht de pret echter niet drukken volgens Eurobike-voorzitter Stefan Reisinger. “Onze nieuwe invoering van Retail First, met streng toegangsbeheer, heeft gezorgd voor een kleine daling in het bezoekersaantal, maar dit betekende ook dat de bezoekerskwaliteit naar het hoogste niveau ooit is getild.”

Tijdens de Eurobike werden 45 nieuwe producten erkend als winnaars van de Eurobike Award. Van deze 45 winnaars ontvingen er 13, die door de jury als bijzonder innovatief waren beoordeeld, een Gold Award. Twee duurzame producten ontvingen een speciale Green Award en 5 jonge bedrijven ontvingen tijdens de beurs een Start-Up Award.

Reacties op de afgelopen editie waren wisselend. Men moest wennen aan het feit dat de beurs dit keer op een zondag startte. Een positieve bijkomstigheid was dat er op die dag nauwelijks file ontstond in de buurt van het beursterrein.

Volgend jaar vindt Eurobike 2019 plaats van 31 juli tot en met 3 augustus. Sommige exposanten en bezoekers hebben vraagtekens bij de aangekondigde data van de komende editie.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.