Fietsbroekspecialist Gonso

 In Advertorial

Gonso is de fietsbroekspecialist. De perfecte pasvorm en functionele details zijn speerpunten bij iedere productontwikkeling. Het doel van Gonso is om het plezier en genot in fietsen voor iedereen te vergroten. De slogan zegt eigenlijk alles waar het bij Gonso om gaat: “Gonso sitzt perfekt!” Bike Wear van Gonso is functionele wielerkleding voor sportieve en ambitieuze fietsers, of voor natuur-liefhebbende en gezondheidsbewuste recreatieve rijders. Voor de groep fietsers, waaronder de 50-plussers, maken we al jaren een jonge, stijlvolle en aantrekkelijke outfit. Als specialist in zowel korte en lange als kleine en grote maten, zijn wij in staat om aan de behoeften van alle fietsliefhebbers te voldoen.

Voordelen van Gonso zijn:

– Uitgebreide collectie voor iedere zitpositie, activiteit en figuur.

– Geschikt voor E-bikers, MTB-ers, wielrenners en fietsvakanties.

– Beschikbaar in herenmaten XS t/m 6XL en damesmaten 34 t/m 54.

– Altijd franco leveringen.

– 24/7 B2B-bestelmogelijkheid uit een breed aanbod en never out of stock-collectie.

Sitivo Concept

Met het nieuwe SITIVO Concept kun je uit 3 verschillende soorten zeem kiezen voor de zeem die het beste bij jouw activiteit past. Puur plezier voor iedere zitpositie!

Fair Wear Foundation

Gonso voert zijn beleid al jaren volgens de principes van de Fair Wear Foundation en is hier terecht trots op. Ons doel is om verantwoord om te gaan met de mens en de natuur. We willen producten maken waarbij niet alleen de winst telt, maar vooral ook het welzijn van de fabrieksmedewerkers; met een eerlijke beloning, evenwichtige arbeidsduur, verantwoorde gezondheidszorg, veiligheid en milieu. Productie die kinder- en dwangarbeid tegen wil gaan.

Bij belangstelling: The plus company – Alexander Hulleman – info@thepluscompany.eu

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.