Keola komt met nieuwe collectie en een nieuw team

 In Businessnieuws

Door het gebruik van Nederlandse namen als Delft, Texel, Gouda en Edam, onderstreept e-bike fabrikant Keola naar eigen zeggen het oer-Hollandse karakter van haar nieuwe collectie voor 2019. “De collectie omvat vijf uniseksmodellen, die van A tot Z in Nederland worden opgebouwd,” benadrukt accountmanager Dudley Smit, die samen met André Vemer de sales voor zijn rekening neemt.

Keola ontwerpt en produceert haar e-bikes zelf. Vemer vertelt: “We hebben Nederlandse designers in huis, die hun sporen in de ontwerpwereld ruimschoots verdiend hebben. Zij zijn gewend om kwaliteitsproducten te ontwerpen en ontwikkelen. We maken een nieuwe, frisse start met onze modellen voor 2019. We hebben een duidelijke line-up in elkaar gezet met een onderscheidende identiteit voor de vakhandel.” Designer Stefan Akkerman over de totstandkoming van de modellen: “Voor deze collectie is een eigentijdse styling gebruikt die zich uit in eenvoud, plezier en degelijkheid. Er is een vormfamilie gecreëerd om de herkenbaarheid van Keola te vergroten. Styling op fietsen is vaak gecompliceerd, simplicity is the key.”

Keola is onderdeel van E-Wheels Studio, dat ook de e-bike-merken als Van Dijck en Elon op de markt brengt. Na enkele zijwegen via andere kanalen richt Keola zich vanaf nu ook volledig op de zelfstandige vakhandel. André Vemer: “Met deze heldere koers onderstrepen we, dat de lokale dealer voor ons het belangrijkst is; dat we alleen nog maar rechtstreeks met hem zaken willen doen. Hij is de vakman, hij heeft het vertrouwen en de kennis van zijn klanten. Dat maakt hem tot het beste verkoopkanaal voor onze e-bikes.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.