Kruitbosch versterkt met nieuwe medewerkers

 In Businessnieuws

Martijn van Os

Reinier Foppen

In de afgelopen periode zijn er bij Kruitbosch twee nieuwe medewerkers van start gegaan; Martijn van Os als Manager Service & Kwaliteit en Reinier Foppen als Hoofd Productmanager.

Van Os is verantwoordelijk voor de aansturing en optimalisatie van de afdeling Service & Kwaliteit. Hier komen onder andere retourzendingen en garantievragen binnen en worden de Samples voor productie beoordeeld. Van Os vertaalt deze naar concrete voorstellen voor productoptimaties. Van Os was voorheen werkzaam bij Leen Bakker en Edelman, waar hij ervaring heeft opgedaan met het optimaliseren van kwaliteitsafdelingen en met procesoptimalisatie binnen de supply chain.

Reinier Foppen geeft als Hoofd Productmanager leiding aan het productmanagementteam, dat verantwoordelijk is voor het ontwerpen, ontwikkelen en (laten) produceren van de collecties van merken Cortina, Alpina, Cortina Bike Fashion Accessoires, Brooks en Urban Proof. Foppen onderhoudt en ontwikkelt tevens relaties met leveranciers ten einde een verdere groei te realiseren. Hij heeft ervaring opgedaan tijdens zijn vorige functie als Manager Product Marketing SEAT bij Pon’s Automobielhandel.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.