Logo lanceert urban e-bike in Nederland

 In Businessnieuws

Rolf Singenberger lanceerde eerder dit jaar Logo e-bikes, met als uitgangspunt om “een inspirerende, innovatieve en stijlvolle fiets om de bestaande e-bike beleving te veranderen en verbeteren.” Inmiddels zijn de eerste twee modellen van het Nederlandse-Zwitserse merk beschikbaar op de Nederlandse markt.

Kenmerkend voor de e-bikes zijn volgens de fabrikant hun strakke, sportieve uiterlijk en sterke, solide maar zeer lichte materialen. “Bij het ontwerpen en maken van deze fiets hebben we altijd als doel gehad om de bestaande e-bike beleving te verbeteren”, aldus Singenberger, directeur van LOGO e-bikes.

De XD02, als urban e-bike speciaal bedoeld voor gebruik in het drukke stadsverkeer, en de LOGO FS10, een sportievere e-bike, zijn voorzien van Bluetooth en zijn dus makkelijk te koppelen aan de LOGO app voor smartphones. Deze app maakt alle fietsprestaties live inzichtelijk en kan door aansluiting op het stuur als fietsnavigatie worden gebruikt.

De fietsen zijn nu op voorraad beschikbaar en zijn inmiddels bij een aantal Nederlandse dealers verkrijgbaar. “We zijn momenteel met meerdere speciaalzaken in gesprek. Daarbij vinden we het belangrijk om mee te denken in de behoeftes van de fietsenzaak,” aldus Singenberger. “Zo hoeven dealers behalve de showroommodellen geen voorraad te houden en zorgen wij dat het logistieke deel zorgeloos verloopt. Zodra een fiets wordt verkocht, regelen wij de volledige logistieke afhandeling.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.