Samenwerking Louis Verwimp, Van der Wal en Studio 100

 In Businessnieuws

De grossiers Louis Verwimp en Van der Wal zijn een samenwerking aangegaan met Studio 100, om tweewielermerchandising van K3, Maya de Bij en Bumba aan fietsenzaken aan te bieden. Er zijn vooral rondom K3 grote plannen, aangezien zij dit jaar 20 jaar bestaan.

In de samenwerking met Studio 100 zal Louis Verwimp de verkoop en distributie in Nederland voor zijn rekening nemen, terwijl Van der Wal zich op de Belgische markt concentreert. “Wij hebben gekozen voor twee bekende groothandels, die goed in de markt aangeschreven staan en over een groot dealernetwerk beschikken,” zegt Studio 100. “Via deze ondernemingen zijn wij verzekerd van de professionele marktbenadering, die passend is bij K3, Marya en Bumba. We hebben er alle vertrouwen in dat deze samenwerking zal leiden tot een succesvolle krachtenbundeling.”

Naast loopfietsjes en kinderfietsen zullen er ook bijpassende accessoires op de mark worden gebracht. “Daarbij gaat het om veilige producten van hoge kwaliteit, want bij de productontwikkeling is bewust gekozen voor samenwerking met gerenommeerde componentenleveranciers. Veiligheid staat altijd op de eerste plaats,” aldus Studio 100.

Louis Verwimp is blij met deze aanvulling op zijn assortiment. “Maya, Bumba en K3 zijn bij kinderen ongekend populair. Wat is er mooier dan je kinderen zo’n leuke fiets of accessoire cadeau te geven, van een groep of figuurtje waar zij zo’n grote fan van zijn?,” aldus Louis Verwimp jr. “Bovendien zijn het thema’s waarmee dealers in de winkel heel leuk en origineel kunnen uitpakken.”

Ook Van der Wal ziet 2019 rooskleurig in met deze samenwerking. “Hier in België weten we als geen ander hoe populair K3 is en blijft en dat geldt ook voor Maya en Bumba. Het is mooi om zulke ‘merken’ in je assortiment te hebben, want die bieden veel kapstokken voor toepasselijke acties rondom verjaardagen en feestdagen,” laat Kristiaan de Belder namens Van der Wal weten. “Ouders kunnen hiervoor terecht bij de vertrouwde vakhandel, die hen goed over de kwaliteit en veiligheid kan adviseren.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.