Mantel opent fietswinkel van 4.000m2 in The Wall

 In Businessnieuws

Mantel komt vanaf het voorjaar van 2019 naar Utrecht. In The Wall, langs de A2 bij Utrecht, komt de derde superstore van Mantel. Deze zal over een oppervlakte van maar liefst 4.000m2 beschikken. “Hier kan iedere fietser terecht, ongeacht of die nu op de racefiets, mountainbike, stadsfiets of e-bike zit,” aldus het bedrijf. “En omdat de superstores zo groot zijn ben je verzekerd van een compleet assortiment en kun je in één bezoek bij Mantel slagen voor al je fietswensen.”

Mantel heeft al enige tijd superstores in Arnhem en in Den Bosch. Het doel van het openen van deze derde superstore heeft niet alleen met groei te maken. “Groeien doe je alleen als dit klopt bij je visie,” zegt Dick Mantel, CEO. ‘Als klant wil je ontzorgd worden. Vrije tijd is steeds waardevoller geworden voor iedereen. Daarom is alles wat we doen erop gericht om de klant in één keer te laten slagen. […] Voor veel consumenten is en blijft de fiets een belevingsproduct. Als je dan wilt slagen wil je het product zien, aanraken en testen. We willen er voor elke fietser zijn. Daarom hebben we een groot winkeloppervlak nodig waar alles klaar staat om aangeraakt en getest te worden.”

Mantel is van plan om nog verder te groeien. Dick Mantel: “Met onze nieuwe superstore in Utrecht zetten we weer een grote stap voorwaarts. Maar daar stopt onze passie voor fietsen en ambities niet.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.