Bikestyle

Een dag in de Giro voor Sidi distributeurs

Ter gelegenheid van de jaarlijkse Sidi salesmeeting waarbij de volledig nieuwe Sidi Sport collectie voor 2014 werd gepresenteerd trakteerde de Italiaanse fietsschoenenfabrikant zijn internationale dealers op een onvergetelijke dag in de Giro d’Italia.


Met een Giro ritaankomst in Treviso was de dag uiterst geschikt gekozen om de Sidi dealers van over heel de wereld naar de hoofdzetel in Maser (Treviso) te halen. Zo konden ze zelf zien hoe hun geïmporteerde Sidi producten door verschillende profrenners van topniveau gebruikt werden.

Bij die delegatie ook Sidi importeur voor Nederland RA Company. Na een ontbijt in hetzelfde hotel dan het volledig door Sidi gesponsorde team Cannondale volgde een bezoek aan de starting village in Longarone.

Bij het andere door Sidi van fietsschoenen voorziene Lampre team konden de dealers de splinternieuwe roze fluorescerende Sidi Wire fietsschoenen aan o.a. Scarpone en Pozzato hun voeten bewonderen.

Na de start verplaatsten de Sidi gasten zich na een tussenstop bij de Ca’ del Poggio bergprijs naar de finish in Treviso waar ze de Fransman Nacer Bouhanni op zijn Sidi schoenen in het wiel van Cavendish zagen stranden. Na afloop waren alle Sidi dealers het er unaniem over eens, het noodzakelijke aan het essentiële koppelen loont zeker de moeite om te doen.

Verschenen op: woensdag 29 mei 2013

Archief