Nieuw displayconsole brengt QWIC ‘naar volgend niveau van digitalisering’

 In Businessnieuws

Tijdens de jaarlijkse Sneak Preview heeft QWIC haar nieuwe displayconsole geïntroduceerd; een klein en compact displayconsole dat via een Bluetoothverbinding gekoppeld wordt aan de smartphone. Met de integratie van dit nieuwe displayconsole zet QWIC een volgende stap richting volledige digitalisering; de smartphone vervangt het display. Via de QWIC app wordt de fiets bediend en alle beschikbare informatie getoond.

De console toont de huidige snelheid, het accubereik en de ondersteuningsstand. Via de QWIC app is de overige informatie uit te lezen zoals gereden afstand en fietsinstellingen. De compacte displayconsole bevindt zich aan de linkerkant van het stuur, “wat zorgt voor een fraai afgewerkt stuur dat strakker oogt; geheel in lijn met het design van de e-bike,” aldus QWIC.

Geïntegreerd in de displayconsole zit een USB-poort, waarmee de gebruiker de smartphone kan opladen. Middels de QWIC app is het mogelijk om de ondersteuning van de e-bikes geheel te bedienen vanaf de smartphone. Dankzij de app, kan alle belangrijke informatie afgelezen worden. De app toont bijvoorbeeld de gereden afstand, fietsinstellingen, mogelijk bereik, acculading en fietsnavigatie.

Alle nieuwe modellen binnen de Performance serie en de e-bikes binnen de Urban Serie worden uitgevoerd met de vernieuwde displayconsole. Voor wie de smartphone niet wil koppelen aan de nieuwe displayconsole is het QWIC flatscreen display optioneel leverbaar voor een meerprijs. Het nieuwe displayconsole wordt standaard geleverd op de Performance MA11 Speed, Performance MD11 Speed, Performance RD11 Speed, Performance RD11, Performance MD11, Performance MN380, Urban R1, Urban RD9, Urban FN7 en de Urban FN7 Lite.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.