Nieuwe senior accountmanager Ebike Das Original

 In Businessnieuws

Per 1 maart 2019 treedt Jacob van der Veer in dienst van Ebike Das Original, in de functie van senior accountmanager. Van der Veer werkt sinds 1992 in de fietsbranche en deed ervaring op bij meerdere merken en in verschillende functies. Rob Laarman van Ebike Das Original vertelt Fietsmarkt: “Jacob ken ik al jaren. Toen we iemand zochten om ons merk verder uit te bouwen bij de dealers, dacht ik meteen aan hem en nam contact op. Juist omdat wij niet tegen dealers maar mét dealers werken, zie ik in hem de ideale man. Door zijn kennis en senioriteit, maar vooral ook omdat het een heel plezierige man in de omgang is, een teamplayer met een aanstekelijk enthousiasme. Precies wat we nodig hebben om de sterke groei van ons merk in goede banen te leiden.”

Jacob van de Veer geeft aan erg enthousiast te zijn: “Ik heb een passie voor het in de markt zetten van nieuwe merken en die voelde ik meteen bij Ebike Das Original. Het merkprofiel past bij mij en ik kan de dealers heel goed van dienst zijn bij het vermarkten van de E-bikes. Niet alleen qua verkoop, maar zeker ook in de processen ná de verkoop. Want ook daar is er nog veel te winnen. De markt voor duurdere E-bikes groeit bovendien sterk en dit merk heeft naar mijn mening alles in zich om succesvol te worden. Ik heb enorm veel zin om ermee aan de slag te gaan en zal al mijn energie en ervaring inzetten om er samen met de dealers een groot succes van te maken!”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.