The Plus Company breidt portfolio uit

 In Businessnieuws

The Plus Company heeft het portfolio voor Nederland uitgebreid met een drietal merken; Wielenmerk Duke, verzorgingsproductenmerk QM Sports Care en helmenmerk Suomy.

Duke bracht onlangs de Lucky Jack 6TERS uit; met een specifieke voor- en achtervelg. “De velgen van Duke ondergaan een specifiek productieproces dat ervoor zorgt dat de velgen tien procent lichter gemaakt kunnen worden. De Duke Lucky Jack 6TERS heeft verdikkingen aan de velgrand, waarmee het risico op beschadigingen aan de band door een doorstootlek wordt verminderd.”

QM staat voor Quality in Massage. De complete lijn van het merk is handgemaakt en brengt producten die spanningen in de spieren moeten verminderen. De ingrediënten bestaan uit oliën uit bloemen, zaden, fruit, wortels, grassen en bladeren. Deze worden gecombineerd met oliën op organische basis.

Suomy is gefocust op het brengen van beschermende en ecologische producten. “Het Italiaanse merk bregnt een aantal vernieuwende producten en extreem lichte helmen,” aldus het bedrijf.

Meer informatie: www.thepluscompany.eu

 

 

 

 

 

 

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.