Urban Iki wint 2 designawards

 In Businessnieuws

Vrijdag 8 februari vond de uitreiking van de German Design Award in Frankfurt plaats. Namens het hele team van Urban Iki namen Managing Director Ronald Scheppink en Marketing Manager Yvonne Thush de Award in ontvangst. Een erkenning voor het project dat in 2015 startte met het ontwerp van een nieuwe fietszitjeslijn van het merk dat in 2017 geïntroduceerd werd. Naast deze award ontving Urban Iki ook het nieuws een IF Design Award 2019 in ontvangst te mogen nemen.

Urban Iki ontvangt op 15 maart in München een IF Design Award voor zowel het voorzitje als het achterzitje in de categorie Babies/kids. Ronald Scheppink vertelt: “In 2015 werd mij door OGK in Japan gevraagd om in Europa voor OGK uit Osaka Japan een project te starten om in Europa voet aan de grond te krijgen. Ik trok Yvonne aan in het project voor de merkontwikkeling en marketing. Voor het ontwikkelen van het product design namen we Nederlandse ontwerpers van Idenova in de arm. Innovatieve ontwerpers met een erg solide achtergrond in zowel design en techniek, die vorm gaven aan het design binnen de kaders van de door ons beoogde positionering van dit nieuw te lanceren concept.  In 2017 waren producten en merk klaar voor introductie. Inmiddels zijn we gegroeid naar een mooi team van 6 personen en distribueren we Urban Iki binnen Europa, Azië, Australië en ontmoeten we op Taipei Cycle in maart nieuwe distributiepartners op andere continenten. De toevoeging van Aron vanaf de start 2018, met zijn focus op business development en bedrijfsprocessen, brengt een gezonde groei van het bedrijf in een versnelling. Het erkenning krijgen met deze awards is een bekroning op het werk dat is gedaan en een opsteker voor het hele team in Japan en Nederland dat vol energie werkt aan de toekomst van het Urban Iki merk en de producten”.

Op 15 maart wordt tijdens de uitreikingsceremonie bekend of er naast toegekende IF Design Award, de productlijn eveneens beloond wordt met een IF Gold Award.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.