Vélovak: ‘overtreft alle verwachtingen’

 In Businessnieuws

De tweede editie van Vélovak is op 9, 10 en 11 september bezocht door in totaal 1.518 vakprofessionals uit de fietsbranche, meldt de organisatie. “Daarmee hebben we één van onze doelstellingen behaald: minimaal 1.500 bezoekers. Maar het gaat ons om de kwaliteit van de bezoeker en die was volgens exposanten zeer hoog. Meerdere branchegenoten bezochten deze week Vélovak en overwegen nu eventuele deelname voor 2019. Aan iedereen merk je: hier ontstaat iets moois”, zegt Mascha de Bruin, Head of Events Vélovak.

Will Scheper, initiatiefnemer en adviseur van Vélovak, vertelt: “Door de samenwerking met Easyfairs, hebben we een perfecte vervolgstap kunnen zetten na het debuut in 2017. We spraken toen direct onze ambitieuze plannen uit. Die plannen en doelstellingen hebben we met drie keer zoveel exposanten en vijf keer zoveel bezoekers ruimschoots behaald. Er is zeker ruimte voor verbetering en voor groei. Daarover gaan we in gesprek met de branche. Samen maken we immers dit event.”

De data voor de volgende editie in 2019 is al bekendgemaakt: 22, 23 en 24 september. “We zitten volgend jaar later in september, twee weken na Eurobike,” vertelt De Bruin. “Wij willen de branche niet laten kiezen, daarom komen wij nu met deze datum en daar wordt erg goed op gereageerd.” Vanuit de bezoekers kwam de suggestie om voor 2019 de openingstijden enigszins aan te passen, met name een ochtendopenstelling voor de maandag. De Bruin: “Die geluiden zijn bij ons bekend en daar gaan we over in gesprek, want het event moet zo goed mogelijk aansluiten op de wensen en behoeften van de markt.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.