AXA lanceert de nieuwe generatie elektronische bluetooth sloten

 In Businessnieuws

AXA lanceert de nieuwe generatie elektronische bluetooth sloten AXA-IN. De sloten zijn compleet vernieuwd en voorzien van extra functionaliteiten, zoals eenvoudige bediening middels een drukknop en detectie van een plug in-kabel of ketting. Next Urban Mobility (Next), een dochteronderneming van PON, is één van de eerste partijen die deze vernieuwde sloten in de praktijk inzet. Next ontwikkelt, implementeert en beheert mobiliteitshubs. Dit doen zij voor werkgevers, bewoners en op openbare plekken voor iedereen die er gebruik van wil maken. Deze mobiliteitshubs worden HUUB-spots genoemd.

De eerste HUUB-spot waar het nieuwe AXA slot is ingezet is die in de parkeergarage van het Olympisch Stadion in Amsterdam. Daarnaast zijn hier 2 elektrische auto’s beschikbaar voor bijvoorbeeld bewoners uit de buurt om juist een rit buiten de stad te maken. De deelfietsen van het merk Gazelle zijn deelbaar gemaakt door het nieuwe bluetooth slot van AXA.

In twee andere HUUB-spots worden sinds kort ook de nieuwe AXA sloten ingezet. Noordwest Ziekenhuisgroep heeft in Alkmaar samen met Next twee P+B locaties ingericht met in totaal 345 deelbare fietsen voor medewerkers van Noordwest Ziekenhuisgroep. Vanwege een verbouwing zijn er bij het ziekenhuis namelijk tijdelijk minder parkeerplekken beschikbaar, zodoende parkeren medewerkers hun auto bij de P+B locaties.

Meer informatie: www.axa-in.com

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0