Bestuur sectie Fietsen RAI Vereniging uitgebreid

 In Businessnieuws

Het bestuur van de sectie Fietsen van RAI Vereniging is uitgebreid met drie nieuwe bestuursleden; Petra de Fluiter (Trek BeNeLux), Henk Makaske (Stella) en Jack Duis (CST). Het bestuur telt hiermee voortaan acht leden. Pieter-Jan Rijpstra van Accell levert op 1 april zijn zetel in. In totaal telt het sectiebestuur dan vier bestuurders die de fietsmerken vertegenwoordigen en vier vertegenwoordigers uit de leveranciersmarkt van fietsonderdelen en accessoires.

De sectie Fietsen van RAI Vereniging wil met deze verzwaring door de komst van de drie nieuwe bestuurders het draagvlak voor haar beleid verbreden. Bovendien past de uitbreiding volgens Fietsen van RAI Vereniging bij het groeiend aantal leden van de sectie. Bestuursvoorzitter Lamers is blij met de benoemingen: “De mobiliteitswereld is volop in beweging en de fiets heeft hierin een steeds belangrijkere rol. De sectie fietsen van RAI Vereniging bouwt mee aan deze toekomst en heeft hierin een invloedrijke positie. Bovendien zijn steeds meer toonaangevende partijen lid en dat vraagt om een representatief bestuur. Ik ben blij met de kennis en ervaring die deze drie nieuwe bestuursleden inbrengen en ben er van overtuigd dat de sectie Fietsen hiermee een nog krachtigere stem van de Fietsindustrie in Nederland en Europa kan laten horen.”

Per 1 april wordt het bestuur gevormd door Voorzitter Huub Lamers vanGazelle / Pon Bicycle Group, vice-voorzitetr René Veenhuizen van Shimano Benelux, Walter van den Hoven van Schwalbe Nederland, Sten van der Ham van Accell Nederland, Charles Drapers van Pointed, Jack Duis van CST, Henk Makaske van Stella en Petra de Fluiter van Trek BeNeLux.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0