Dutch ID breidt salesteam uit en wint prijs beste fietsleverancier

 In Businessnieuws

Beeld: Dutch ID

Per 1 november 2019 startten drie nieuwe sales medewerkers bij Dutch ID. Rinse de Jonge en Wim Bannink startten beide als accountmanager en Jolanda Buysman versterkt sinds 1 november de sales binnendienst. Beide nieuwe accountmanagers nemen ruime ervaring en kennis vanuit de branche mee naar het snel groeiende Dutch ID. Buysman deed haar sales ervaring op in diverse ander branches.

Rinse de Jong. “Dutch ID is een merk met ongelooflijk veel potentie, ik was snel overtuigd van de mogelijkheden die ik zie voor het merk. Met veel enthousiasme ga ik de uitdaging aan om Dutch ID de komende jaren verder te laten groeien in het rayon Noord-Nederland. Ik heb al veel positieve en leuke reacties ontvangen vanuit de markt toen bekend werd dat ik deze nieuwe uitdaging aanging,” aldus Rinse de Jong over zijn nieuwe functie.

Wim Bannink: “Ook ik kijk enorm uit naar mijn start bij Dutch ID. Voor mij een volgende stap in de Belgische markt en voor Dutch ID de stap met een accountmanager in eigen dienst. De groeipotentie in de Belgische markt voor het puur Nederlandse merk is groot. Met mijn kennis van de markt en de relaties die ik heb opgebouwd verwacht ik een mooie groei te realiseren op de korte en lange termijn. De huidige en toekomstige dealers kunnen van mij maximale support verwachten.

Jolanda Buysman: “Tijdens mijn zoektocht naar een goede fiets kwam ik op de “vrijdagse open dag” bij Dutch ID terecht. Ik was direct gecharmeerd van het enthousiasme hoe ik te woord werd gestaan en werd nog enthousiaster toen ik hoorde dat er een vacature voor sales medewerker binnendienst was. Ervaring heb ik opgedaan in soortgelijke functies in andere branches en kijk enorm uit naar het contact met de dealers.”

Beeld: Dutch ID

Naast de uitbreiding van het salesteam is Dutch ID tijdens het Dynamo Retail Event op maandag 4 november 2019 tevens verkozen tot beste fietsleverancier 2019. De prijs word toegekend op basis van een enquête onder alle Bike Totaal en Profile de fietsspecialist ondernemers.

Dutch ID onderscheidt zich volgens het juryrapport in de prijs/kwaliteit van de collectie, de kwaliteit van het afleveren van de fietsen en het distributiebeleid. Jeroen van der Mije, Sales Manager Dutch ID: “Dit zijn precies de punten waar wij ons qua product en als merk op willen onderscheiden. Zo ontzorgen wij de ondernemer en zorgen wij ervoor dat hij zich kan concentreren op de verkoop van fietsen. Zo leveren wij de fietsen 95% rijklaar af en hoeft bij aflevering alleen de laatste 5% van de fiets afgesteld te worden voor de klant.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0