Start-ups Eurobike 2019 groot succes

 In Businessnieuws

Eurobike, de internationale fietsbeurs in Friedrichshafen, Duitsland, zal zich voor de editie in september 2020,verder focussen op het versterken van de positie van Start-Ups. De focus voor 2019 lag ook op Start-Ups en was volgens de fietsbeurs een groot succes. De Start-Up Area werd goed onthaald. 51 jonge bedrijven presenteerden hier hun uiteenlopende producten. Vanwege het succes van de Start-Up Area belooft Eurobike deze in 2020 opnieuw groots op te zetten, ditmaal met nog meer innovaties en nieuwe bedrijven. De registratie voor de Start-Up Area is reeds geopend.

De eerste editie van Bike Biz Revolution conferentie op Eurobike bewees daarnaast dat de industrie op digitaal vlak op de goede weg is, maar dat er nog genoeg ruimte voor ontwikkeling is. Naast de digitale ontwikkeling waren twee andere onderwerpen van belang op Bike Biz Revolution. Ten eerste de uitdagingen waarmee de industrie wordt geconfronteerd op het gebied van “nieuwe mobiliteit” en ten tweede de strijd om betere productgegevens te vergaren. Momenteel is het laatste achterhaald, niet actueel, inconsistent en niet in overeenstemming met de systeemgrenzen, waardoor retailers deels in het ongewisse blijven.

Feedback over de Eurobike Demo Area is ook positief. 76 exposanten gaven bezoekers de mogelijkheid om op een aantal verschillende circuits fietsen te testen. Er reden 7.226 testrijders verdeeld over 4 dagen op de testbanen.

In 2020 zal de fietsbeurs plaatsvinden van 2 tot 5 september in Friedrichshafen, Duitsland. Meer informatie: www.eurobike.com

 

 

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0