Findyourbike lanceert officieel een gespecialiseerde online marktplaats voor fietsen

 In Businessnieuws

Findyourbike heeft, na een ontwikkelperiode van meer dan een jaar, deze week officieel haar online marktplaats voor fietsen gelanceerd laat het de redactie van Fietmarkt weten. Findyourbike moet de meest complete zoekmachine worden voor sportieve fietsen en e-bikes waar vraag en aanbod samenkomen. Het platform biedt, na een stille lancering in maart, inmiddels keus uit duizenden nieuwe en gebruikte fietsen. Om kopers bij hun aankoop te beschermen, verlopen betalingen nu ook via een derdenrekening.

De zoekmachine voor fietsen biedt een uitgebreid overzicht van zowel nieuwe als tweedehands fietsen. Het aanbod bestaat uit fietsen van zowel particulieren als van fietsvakhandels door heel Nederland. Er kan gedetailleerd gefilterd en gezocht worden naar fietsen, racefietsen, Mountain Bikes en/of e-bikes. Om kopers bij hun aankoop te beschermen verlopen betalingen via een derdenrekening. Daarnaast biedt het platform praktische informatie over fietsen via een online-magazine en een blog waarin koopadviezen en tips & tricks geboden worden.

Findyourbike biedt een totaaloplossing voor de consument en de vakhandel. Nick Rossou oprichter van Findyourbike: “Consumenten oriënteren zich meer en meer online alvorens ze naar een winkel gaan voor een proefrit. Online presence is key in het huidige digitale tijdperk. Door onze achtergrond in e-commerce en een enorme passie voor fietsen, willen we een verlengstuk zijn van de traditionele vakhandel en een bijdrage leveren aan de digitalisering van de fietsenbranche. De vakhandel bieden wij een shop-in-shop omgeving zodat ook fietsvakhandels zonder eigen webshop hun fietsen online kunnen aanbieden. Door het landelijke bereik van Findyourbike trekt ook de lokale vakhandel zo meer klanten naar de winkel voor de verkoop van (inruil) fietsen.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0