Transportmerk CHIKE exclusief bij Hartje

 In Businessnieuws

Het nog jonge transportmerk CHIKE heeft de laatste 2 jaar een toenemende belangstelling voor zijn speciale product gekregen. De CHIKE is verkrijgbaar in twee versies: Kinderen of Cargo. Dankzij de kanteltechnologie vervoeren beiden hun lading als geen ander op de markt. Vanaf 1 januari 2020 zal HARTJE het merk exclusief distribueren in Duitsland, Oostenrijk, de Benelux en Denemarken. Maar de samenwerking gaat nog verder: HARTJE zal ook verantwoordelijk zijn voor productie en service. “We zien het grote potentieel van deze specifieke doelgroep”, zegt Jimmy Riddle, Brand manager bij HARTJE. “CHIKE trok onze aandacht al vanaf het moment dat ze op de markt kwamen. Daarna raakten we in gesprek en het zal zeker spannend zijn om dit interessante product in onze portefeuille te hebben. Het feit dat wij ook de productie en service van meet af aan overnemen, toont aan hoe overtuigd wij zijn van deze samenwerking”.

Manuel Prager zorgt voor de commerciële kant van CHIKE, zijn broer Tobias ontwierp de CHIKE een aantal jaren geleden tot hij eind 2017 klaar was voor de markt en is verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling. Manuel is blij dat hij in HARTJE een solide partner heeft gevonden, zodat het merk het volgende niveau kan bereiken. “Vorig jaar kregen we veel aandacht en er waren zeer goede recensies en aandacht in de pers. Met HARTJE zetten we de volgende stap in de toekomst”.

Ron Yanse, verkoopleider Benelux: “Op onze afgelopen huisshow in September hebben we de Chike al getoond aan onze dealers en waren de reacties overwegend positief, we zijn dan ook zeer optimistisch gestemd over het verdere verloop van de samenwerking!“

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0