Trek Benelux en Fietslease Holland gaan samenwerken

 In Businessnieuws

Trek Benelux en Fietslease Holland gaan samenwerken. Dat meldt Trek aan Fietsmarkt middels een persbericht. In de afgelopen maanden hebben beide partijen een leasepropositie ontwikkeld voor zowel de zakelijke markt als voor de consumentenmarkt. Met deze propositie zegt Trek haar dealers nog breder te kunnen ondersteunen in de marktbenadering en daarmee inspelen op de veranderende markt.

Petra de Fluiter, Algemeen Directeur Trek Benelux: “In België hebben we al veel ervaringen opgedaan met fietsleasing. De markt daar heeft zich enorm ontwikkeld en dit geeft aan welke potentie erin zit. Om klaar te zijn voor de fietsleasemarkt in Nederland hebben we in Fietslease Holland een partner gevonden om onze dealers optimaal te kunnen ondersteunen.”

Christian den Heijer van Fietslease Holland spreekt zich heel duidelijk uit over de samenwerking met Trek: “In de ontwikkeling van ons bedrijf hebben we in Trek een perfecte partner gevonden om onze volgende stap in de fietsleasemarkt te kunnen zetten. Het complete aanbod van Trek inclusief de ondersteuning op het gebied van marketing & techniek en ons platform met kennis van fietsleasing, levert een hele mooie combinatie.”

Over Fietslease Holland
Fietslease Holland is sinds 2016 actief op de fietsleasemarkt. Oorspronkelijk gestart als antwoord op het wegvallen van het traditionele fietsplan en gedreven door een passie voor fietsen, heeft Fietslease Holland een platform ontwikkeld dat een goede basis biedt voor de ondersteuning en het aanbieden van fietsleasing. Hiermee is het één van de weinige spelers in de leasingmarkt die zich volledig concentreert op fietsen.

Fiets van de Zaak
De fietsbranche maakt zich op voor nieuwe kansen en mogelijkheden. De fiscale wetgeving die vanaf 1 januari 2020 van kracht wordt, biedt mogelijkheden voor werkgevers en werknemers om de ‘Fiets van de Zaak’ eenvoudiger en beter in te zetten. Door de bijtellingsregeling voor het privégebruik van de fiets wordt het nog aantrekkelijker voor werknemers om een fiets te leasen. Deze vereenvoudiging is onder andere bedoeld om het fietsgebruik te stimuleren. Deze stimulans draagt bij aan een duurzamere samenleving, vitalere medewerkers en het oplossen van de mobiliteitsuitdagingen in de samenleving.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0