Trek Bicycle benoemt Harald Schmiedel tot vice president European business

 In Businessnieuws

Beeld: Harald Schmiedel, Trek Bicycles

Trek Bicycle benoemt de Europees verkoopdirecteur Harald Schmiedel tot vice president van European business. Voorheen was Schmiedel Country Manager voor de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt, een rol die hij sinds 2006 vervulde. Schmiedel neemt de taak over van de huidige vice president European business, Malcolm Davies, die aan het einde van het jaar met pensioen gaat.

“Ik kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging en wil Malcolm bedanken voor zijn jarenlange begeleiding en mentorschap”, aldus Schmiedel. “Ik geloof dat ons succes gebaseerd is op een sterke relatie met onze retailers en zal blijven werken aan hun succes in mijn nieuwe rol.”

“Malcolm heeft ongelooflijk goed werk verricht voor Trek en verdient veel lof voor ons succes in Europa”, aldus Trek-president John Burke. “Jammer genoeg gaat hij nu met pensioen maar ik heb het vertrouwen dat Harald zal blijven bouwen aan de basis en een geweldige leider zal zijn voor ons Europese team.”

Schmiedel werkt sinds 2003 bij Trek Bicycle, waar hij Country Manager voor Duitsland werd na de overname van de merken Villiger en Diamant. Schmiedel gaat de Europese activiteiten van Trek Bicycle leiden vanuit het kantoor in Zürich, waar hij momenteel is gevestigd. Veel hoofdkantoorfuncties blijven echter in het Britse kantoor in Milton Keynes.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0