Winnaars Fiets van het Jaar 2020 bekend

 In Businessnieuws

De winnaars van Fiets van het Jaar verkiezing 2020 zijn bekend gemaakt. De titel Fiets van het Jaar ging naar de Batavus Finez. De titel E-bike van het Jaar 2020 ging naar de Trek Allant+ 7. In de categorie Speed E-bike van het Jaar 2020 won de Gazelle Ultimate Speed 380. In de categorieën Racefiets en MTB van het Jaar viel de eer aan de Cannondale SuperSix EVO Hi_Mod Disc Dura Ace Di2 en de Trek Supercaliber 9.8.

De Awards werden net als afgelopen jaren uitgereikt tijdens de opening van de fietsbeurzen Bike MOTION en E-bike Xperience op 28 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. De Awards werden aan de winnaars uitgereikt door de voorzitter van RAI Vereniging Steven van Eijck.

De verkiezing ‘Fiets van het Jaar’ wordt georganiseerd door RAI Vereniging. dit jaar vond de verkiezing voor de 33ste keer plaats. De verkiezing is er op gericht om consumenten en media te laten zien welke ontwikkelingen er zijn op fietsgebied en welke noviteiten en slimmigheden de ontwerpers bedacht hebben om het koperspubliek aan te spreken. De genomineerde fietsen zijn afgelopen periode kritisch bekeken door een merkonafhankelijke vakjury. Ze zijn tevens beoordeeld én in de praktijk getest. Hierbij worden punten gegeven voor techniek, prijs-kwaliteit, innovatie, design, rijeigenschappen en veiligheid.

Volgens Huub Lamers, voorzitter van de sectie Fietsen van RAI Vereniging, toont het record aantal inzendingen aan dat het belang van de verkiezing nog ieder jaar groeit. De Awards worden uitgereikt in 5 verschillende categorieën die model staan voor het brede en gevarieerde aanbod aan fietsen.

 

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.
0